Dynamic IT Management

Dynamische beheren van IT systemen op basis van Microsoft System Center management suite.

Microsoft System Center biedt een reeks producten en oplossingen voor IT Beheer en voorziet IT-professionals van de kennis en middelen om hun IT-infrastructuur te beheren. De beheerprogramma’s en -technologieën van System Center maken het werken eenvoudiger, het oplossen van problemen sneller en planningsmogelijkheden beter. De TOC (total Cost of Ownership) wordt drastische verlaagt, door proactive beheer en deployment van de Microsoft omgevingen.

office

Microsoft System Center Producten

System Center Operations Manager
System Center Operations Manager 2007 (SCOM) is een oplossing waarmee beheerders de status van systemen en componenten diepgaand kunnen monitoren. In plaats van alleen servers te monitoren, bewaken ze met SCOM ‘diensten’ die IT levert

 

System Center Configuration Manager

System Center Configuration Manager 2007 (SCCM) biedt naast software distributie, nieuwe functionaliteit op het gebied van OS deployment en Desired Configuration Management. Naast Volledig geautomatiseerde uitrol van Operating systemen , applicatie en updates heeft de IT department volledig grip op (automatische gegenereerd en onderhouden) configuratie beheer en licentie gebruik.

 

System Center Service Manager

Een op IT en MOF gebaseerde Service Management oplossingen en bijbehorende CMDB (Configuration Management Database). Een steeds belangrijker onderdeel van de dienst verlening van de IT afdeling naar haar klanten, is het optimaal en proactief Service management systeem. Door koppelingen met SCOM en SSCM, kunnen problemen in de IT infrastructuur en diensten keten, door de IT afdeling in behandeling genomen worden, nog voor dat de gebruikers dat merken. Een interactief self-service potaal stelt gebruikers in de gelegenheid incidenten te melden.

SharePoint Services: Het Nieuwe Werken

Om het ‘Nieuwe Werken’ in de moderne organisatie te faciliteren moeten medewerkers toegang krijgen tot de voor hen relevante informatie en toepassingen. Daarnaast is het zaak ervoor te zorgen dat er goed kan worden samengewerkt. Microsoft SharePoint Server 2010 een platform voor het ‘Nieuwe Werken’ dat aan beide voorwaarden voldoet.
Microsoft SharePoint Server 2010, de nieuwste release van het SharePoint platform, brengt het nieuwe werken in uw organisatie een niveau hoger. Nettech Helpt U daarbij.

 

Wat is SharePoint 2010?

Met SharePoint 2010 stimuleert u het uitwisselen van informatie en faciliteert u de samenwerking tussen medewerkers, vestigingen, projectteams en zakenpartners via portals. Zo ontstaat een virtuele ontmoetingsplaats waar – naast informatiedeling – documenten op een centrale locatie worden bewerkt en opgeslagen. Door inhoudsbeheer en zoekacties hebben SharePoint-gebruikers toegang tot bedrijfskritieke informatie. Op efficiënte en veilige wijze.

 

Geïntegreerd platform

In plaats van te vertrouwen op afzonderlijke, gefragmenteerde systemen, worden in Microsoft SharePoint Server 2010 alle intranet-, extranet- en webtoepassingen van een onderneming binnen één geïntegreerd platform ondersteund. Uw ICT-afdeling kan het centraal serviceplatform derhalve gebruiken voor alle toekomstige automatiseringsservices. Microsoft SharePoint Server 2010 is dé oplossing om gestructureerde (uit een database) en ongestructureerde data (bijvoorbeeld uit Microsoft Office) bij elkaar te brengen voor de presentatie van uiteindelijk ‘één waarheid’.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.