Advanced Technical Trainingen

Microsoft

Microsoft Certified Administrator

De Microsoft Certified IT Professional certificering is dé belangrijkste certificering voor Windows Server 2008. Met deze certificering bewijst u dat u in staat bent kritieke taken als IT professional uit te voeren met behulp van Microsoft technologieën.

Server Administrators staan bekend als managers en leiders in het dagelijks gebruik van Windows Server 2008. Door het behalen van de MCITP Server Administrator certificering bewijst u te beschikken over kennis om een netwerkwijd systeem te beheren, en kunt hiermee de return on investment van uw organisatie verhogen en optimaliseren.

De MCITP Server Administrator helpt u uw kennis te bevestigen en bewijst dat u klaar bent om de volgende rollen te vervullen binnen een organisatie:

– Windows server beheerder;
– Server systeembeheerder;
– Monitoring operator;
– Netwerkbeheerder.
– Microsoft Certified Enterprise Administrator

De Microsoft Certified IT Professional certificering is dé belangrijkste certificering voor Windows Server 2008. Met deze certificering bewijst u dat u in staat bent kritieke taken als IT professional uit te te voeren met behulp van Microsoft technologieën.

Enterprise Administrators staan bekend als managers en leiders bij het ontwerpen van een Windows netwerk infrastructuur. Door het behalen van de MCTS Enterprise Administrator certificering bewijst u te beschikken over kennis om optimaal gebruik te maken van de technologie in Windows Server 2008.
Microsoft Enterprise Messaging Administrator

Als Microsoft Certified IT Professional: Enterprise Messaging Administrator (MCITP: Enterprise Messaging Administrator) bent u optimaal opgeleid op het gebied van de Exchange Server 2007. De certificering toont aan dat u over de kennis en vaardigheden beschikt om oplossingen te ontwikkelen en door te voeren op het gebied van data uitwisseling. De certificering is gericht op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden waarmee u binnen uw organisatie kunt optreden als dé specialist op het gebied van messaging solutions

Microsoft_certificeringen

Snelle en gemakkelijke deelname

Interesse in een of meer van onze Technical trainingen?
Inschrijven kan nu snel, eenvoudig en gemakkelijk.
Via de button hieronder wees je verzekerd van directe deelname.

sysadmin
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.